Αρχική Σελίδα

Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το κρύσταλλο Yuda είναι μια από τις επιχειρήσεις παγκόσμιων κορυφαίες αυξημένες εργαστήριο διαμαντιών, κυρίως ενεργός στους τομείς: Ποιοτικά αυξημένα εργαστήριο τραχιά (συμπεριλαμβανομένου HPHT και CVD) διαμάντια πολύτιμων λίθων που κατασκευάζουν και χονδρικά, αυξημένη εργαστήριο κατασκευή διαμαντιών στιλβωτικής ουσίας και χονδρικός, βιομηχανικός βαθμός HPHT και CVD αυξημένο εργαστήριο χονδρικό εμπόριο διαμαντιών κατασκευή και. Είμαστε παίχτης κλειδί στην αυξημένη εργαστήριο επιχείρηση διαμαντιών με τους κανονικούς πελάτες. Η φήμη μας στην αυξημένη εργαστήριο αγορά διαμαντιών είναι βασισμένη και στη σταθερή ποιότητα και στην ποσότητα.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις συνεπείς προμήθειες, που προσφέρουν τους μια μεγάλη έκταση των κατηγοριών προϊόντων από την άποψη του μεγέθους, της ποιότητας και της ποσότητας.

Η προτεραιότητά μας είναι ανά πάσα στιγμή να επεκτείνουμε τους ιδιαίτερους πόρους μας που παραδίδουν με συνέπεια προς την επιτυχία και την αύξηση των επιχειρήσεων πελατών μας.

Αυτή η αφιέρωση ανταμείβεται από τη μόνιμη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας βασισμένους στην αμοιβαίες υποχρέωση, την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. κρυστάλλου Yuda Henan, ΕΠΕ είναι μια διεθνής αυξημένη εργαστήριο επιχείρηση διαμαντιών που ιδρύεται το 2016. Το κρύσταλλο Yuda είναι γνωστό για την παραγωγή και τα χονδρικά αυξημένα εργαστήριο τραχιά διαμάντια HPHT και CVD, καθώς επίσης και την κατασκευή, χονδρικός και τη λιανική πώληση αυξημένων των εργαστήριο γυαλισμένων διαμαντιών και των κοσμημάτων. Το κρύσταλλο Yuda είναι παίχτης κλειδί στη βιομηχανία που διευκολύνει την πρόσβαση αυξημένων των εργαστήριο τραχιών διαμαντιών. Το κρύσταλλο Yuda παρέχει τα λεπτότερα διαμάντια ποιοτικών εργαστηρίων για τους πελάτες σε όλη την υδρόγειο.

Henan Yuda Crystal Co.,Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Κρύσταλλο Yuda

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50

Ετήσιες πωλήσεις : 50 Million-200 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Henan Yuda Crystal Co.,Ltd Πιστοποιήσεις